PontArte

Expositie is afgelopen

WINDOWSHOPPING

Tentoonstelling 20-07-2019 t/m 18-08-2019 > Maastricht
PontArte WINDOWSHOPPING
Gabriele Fettolini | Diagonal (2 luik)
WINDOW SHOPPING | Vakantie expositie met werken van
Gabriele Fettolini
Carlos Puyol
Teresa Pera
Marc Prat

Van 21 juli tot en met 12 augustus zijn we op vakantie en is de galerie gesloten. Toch bieden we een tentoonstelling: WINDOW SHOPPING.

WINDOW SHOPPING is een tentoonstelling die door de ramen van de galerie bekeken kan worden en die, op afspraak, ook van binnen bekeken kan worden. De expositie is een mix van kleurrijke, abstracte en figuratieve werken, zodat u lekker lang door het raam kan kijken om alles te ontdekken. Er is geen openings evenement deze keer, maar alle informatie over de werken kan gevonden worden op Artsy.com.

Voor informatie kunt u op Artsy kijken en vragen kunt u stellen via

marieke@pontarte.com.
https://pontarte.com/studio-visit-marta-and-slava/Online Viewing Room
Open 24/7 the online viewing room at our PontArte Website
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"