PontArte

Expositie is afgelopen

Chasing the Light | Fiona Weedon

Tentoonstelling 12-10-2019 t/m 04-11-2019 > Maastricht
PontArte Chasing the Light | Fiona Weedon
Fiona Weedon, 4 luik
PontArte Chasing the Light | Fiona Weedon (2)
Fiona Weedon, Field
Fiona Weedon | Chasing the Light van 12 oktober - 6 november 2019 |PontArte Maastricht

Chasing the Light is de tweede solo tentoonstelling van de Engelse kunstenaar Fiona Weedon bij PontArte. Van 12 oktober tot en met 6 november kunt u nieuw werk van Fiona zien in de galerie in Maastricht. Het werk van Fiona Weedon neemt u mee in de natuur. Er zijn velden en waterpartijen verborgen in haar soms abstracte, soms figuratieve werken, waarbij ze voortdurend speelt met de lichtval.

Er zijn grotere doeken en vierluiken, maar ook een aantal kleinere werken op papier. We hopen u te mogen begroeten tijdens de opening op 12 Oktober of tijdens de duur van de expositie.

De opening is op zaterdag 12 oktober vanaf 16.00 uur, in aanwezigheid van de kunstenaar, in de Galerie. U kunt de tentoonstelling bezoeken tot 6 november tijdens openingsuren of op afspraak.

Openingstijden tijdens de tentoonstelling: do t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur en op afspraak.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"