PontArte

TAPAS 2019: Meer dan 20 kunstenaars bij PontArte

Tentoonstelling t/m 31-12-2019 > Maastricht
PontArte TAPAS 2019: Meer dan 20 kunstenaars bij PontArte
Ronald van den Boogaard: Aquarel op papier, FOW- study 1, 2019
PontArte TAPAS 2019: Meer dan 20 kunstenaars bij PontArte (2)
Willibrord Nota: Vlinder - gemengde techniek op paneel
Tapas 2019: >20 kunstenaars bij PontArte in Maastricht

Na de succesvolle groepstentoonstelling van 2018, Tapas I, komen we dit jaar terug met de tentoonstelling TAPAS 2019, waarbij meer dan 20 kunstenaars hun werk tonen. Van realisme tot abstract, van klein werk tot wand-vullend en van fotografie tot Lego, het is allemaal te zien tot 31 december 2019.
Een tentoonstelling om kunstenaars te ontdekken en kunst te kopen.

Werken van de kunstenaars:
Alberto Romero, Ana Garcia, Anet Duncan, Alfonso Luque, Carmen Chofre, Rafael Caballero, Fiona Weedon, Marc Prat, Mario Pasqualotto, Willibrord Nota, Greet Weitenberg, Marta & Slava, Christine Straszewski, EL EGO, Carlos Puyol, Oriol Texidor, Ronald van den Boogaard, Eline Meyer, Jenny Owens, Santiago Veléz, Gabriele Fettolini, Josep María Codina
Zullen te zien zijn.

Locatie: Kapoenstraat 29, Maastricht
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht

In december 2013 is PontArte opgericht door Marieke Severens en gestart in Alella, Spanje, onder de rook van Barcelona met 7 kunstenaars wonend en werkend in de buurt van Barcelona.
In 2015 is PontArte verder gegaan als galerie in Maastricht, waarbij de link met Barcelona en de kunstenaars blijft maar waaraan in de afgelopen periode ook 2 Nederlandse kunstenaars zijn toegevoegd. Inmiddels vertegenwoordigd PontArte 14 kunstenaars. De portfolio blijft in ontwikkeling, want goeie kunst en kunstenaars moeten zichtbaar worden gemaakt.
PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via de online platforms Artsy.net, 1stdibs.com en Artsper.com

U kunt ons bezoeken vanaf 1 sepetmber 2018 in de Kapoenstraat 29 te Maastricht

www.pontarte.com

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar "PontArte"