PontArte

Expositie is afgelopen

Greet Weitenberg | Abandoned

Tentoonstelling 08-02-2020 t/m 04-03-2020 > Maastricht
PontArte Greet Weitenberg | Abandoned
Greet Weitenberg 2019 : Serie Abandoned
Abandoned is de tweede solo tentoonstelling van Greet Weitenberg bij PontArte in Maastricht.

De Amsterdamse kunstenaar Greet Weitenberg is geïntrigeerd door landschappen en gebouwen. In haar nieuwe serie werken, Abandoned, vinden we een kleurige vertaling van verlaten gebouwen. De kunstenaar speelt met aan de ene kant de trieste aanblik van het verlaten landschap, maar aan de andere kant zien we vrolijke kleuren. Is het wel zo erg? En voor wie?
Vanaf 8 Februari wordt het nieuwe werk gepresenteerd bij PontArte in Maastricht. Naast een traditionele tentoonstelling zal er ook een verandering in de ruimte van PontArte plaatsvinden.
De tentoonstelling en installatie is te zien vanaf 8 Februari tot en met 5 Maart. Op 8 Februari om 16.00 uur wordt de tentoonstelling geopend in aanwezigheid van de kunstenaar.

Openingstijden tijdens de tentoonstelling: do t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur en op afspraak. Kapoenstraat 29 in Maastricht.
PontArte Maastricht
PontArte, Maastricht
PontArte Maastricht (2)
Samen met de kunstenaars tijdens de tentoonstelling Painted Reality, september 2019.
PontArte Maastricht (3)
Tentoonstelling Chasing the Light | Fiona Weedon
PontArte Maastricht (4)
De kunstenaar Marc Prat bij een van zijn Toro's

PontArte is een galerie met kunst uit de 21ste eeuw die werkt met internationale kunstenaars waarmee een hechte band bestaat. PontArte wil laten zien dat er plaats is voor hedendaagse kunst in onze huidige tijd en dat dat meer is dan een mooi plaatje voor aan de muur.
We laten werk van kunstenaars zien in de galerie, organiseren tentoonstellingen rond een kunstenaar of een thema en zijn te volgen via www.pontarte.com en verkopen werk via online platforms Artsy.net en Artsper.com.
Daarnaast nemen we deel aan kunstbeurzen en werken samen met een aantal galeries. Met Rubrecht Contemporary promoten we gezamenlijk in Duitsland en Nederland onze kunstenaars via beurzen en gezamenlijke tentoonstellingen.
Daarnaast werken we met galeries uit Colombia, Spanje en de Verenigde Staten.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
En op afspraak

Stuur een bericht naar PontArte