Karin Kuik

Expositie is afgelopen

4Art exposeert in Het Weefhuis

Tentoonstelling 18-05-2019 t/m 19-05-2019 > Zaandijk
Karin Kuik 4Art exposeert in Het Weefhuis
Op 18 en 19 mei 2019 exposeert het Purmerendse Kunstcollectief 4Art van 11.00-17.00 uur in het Weefhuis aan de Lagedijk 39 te Zaandijk met een gevarieerd kunstaanbod.

Twee schilders
Peter Elias schildert vooral abstracte schilderijen in acrylverf aangevuld met andere materialen. Hij werkt vooral vanuit zijn gevoel. Vorm en kleur staan centraal in een krachtige penseelvoering.
Joke Sweers maakt tekeningen en schilderijen waarin de mens en natuur centraal staan. Soms zijn zelfgemaakte collages een inspiratiebron. Zij maakt gebruikt van verschillende technieken zoals houtskool, Oost-Indische inkt, stift, acrylverf en papier uit tijdschriften. De schilderijen zijn expressief en kleurig, de tekeningen zwart/wit met grijs en kleuraccenten.

Beelden en keramiek
Carla van Dam maakt unieke objecten van keramiek, veelal raku gestookt. De menselijke vorm is een thema die in vele verschijningsvormen steeds terugkomt, maar ook dieren vormen een onuitputtelijke inspiratiebron.
Karin Kuik maakt figuratieve en abstracte beelden in serpentijn, albast en hardsteen. Haar figuratieve beelden zijn stilistisch uitgewerkt en bevatten weinig details. De abstracte beelden zijn vaak geïnspireerd door de natuur en zijn organisch van vorm.

Voor meer informatie: https://www.hetweefhuis.nl/purmerends-kunstcollectief-4art/#more-3450
Karin Kuik Purmerend
Brancusischelp - caramelalbast
Karin Kuik Purmerend (2)
Gedragen - Indiaas speksteen
Karin Kuik Purmerend (3)

Karin Kuik maakt figuratieve en abstracte beelden in speksteen, serpentijn, albast, kalksteen en hardsteen. Haar figuratieve beelden zijn stilistisch uitgewerkt en bevatten weinig details. De abstracte beelden zijn vaak geïnspireerd door de natuur en zijn organisch van vorm.

Daarnaast is Karin actief als fotograaf. Het abstraheren van beeldende aspecten zoals vorm, kleur, ruimte en licht heeft daarbij haar bijzondere aandacht. In de natuur is zij vaak op zoek naar de structuur. Thema's zijn aarde, water, planten en dieren. Bij gebouwen en stillevens staan lijnen, maar ook verval en kleuren centraal.

Contact

Karin Kuik
Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304


karinkuik.exto.nl
203 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Karin Kuik"