Peter Elias

Expositie is afgelopen

4Art exposeert in Het Weefhuis

Tentoonstelling 18-05-2019 t/m 19-05-2019 > Zaandijk
Peter Elias 4Art exposeert in Het Weefhuis
Op 18 en 19 mei 2019 exposeert het Purmerendse Kunstcollectief 4Art van 11.00-17.00 uur in het Weefhuis aan de Lagedijk 39 te Zaandijk met een gevarieerd kunstaanbod.

Twee schilders
Peter Elias schildert vooral abstracte schilderijen in acrylverf aangevuld met andere materialen. Hij werkt vooral vanuit zijn gevoel. Vorm en kleur staan centraal in een krachtige penseelvoering.
Joke Sweers maakt tekeningen en schilderijen waarin de mens en natuur centraal staan. Soms zijn zelfgemaakte collages een inspiratiebron. Zij maakt gebruikt van verschillende technieken zoals houtskool, Oost-Indische inkt, stift, acrylverf en papier uit tijdschriften. De schilderijen zijn expressief en kleurig, de tekeningen zwart/wit met grijs en kleuraccenten.

Beelden en keramiek
Carla van Dam maakt unieke objecten van keramiek, veelal raku gestookt. De menselijke vorm is een thema die in vele verschijningsvormen steeds terugkomt, maar ook dieren vormen een onuitputtelijke inspiratiebron.
Karin Kuik maakt figuratieve en abstracte beelden in serpentijn, albast en hardsteen. Haar figuratieve beelden zijn stilistisch uitgewerkt en bevatten weinig details. De abstracte beelden zijn vaak geïnspireerd door de natuur en zijn organisch van vorm.

Meer informatie: https://www.hetweefhuis.nl/purmerends-kunstcollectief-4art/#more-3450
Peter Elias Purmerend
Stroming - acryl op papier, 100 x 70
Peter Elias Purmerend (2)
Abstract in zwart, wit en roze
Peter Elias Purmerend (3)
Abstract in rood en groen - acryl op papier, 70 x 50
Peter Elias Purmerend (4)
Kerststemming

Peter Elias (1956) schildert en tekent vanaf 2005. Maakt vooral abstracte schilderijen in acrylverf aangevuld met andere materialen. Werkt vooral vanuit zijn gevoel. Vorm en kleur staan centraal in een krachtige penseelvoering.

Contact

Peter Elias
Purmerend
Nederland
Tel: 0638196873


peterelias.exto.nl
331 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Peter Elias"