Morren Galleries

Expositie is afgelopen

Zomersalon

Tentoonstelling 16-07-2017 t/m 28-08-2017 > Utrecht
Morren Galleries Zomersalon
Evert den Hartog - Twee meeuwen met vis
Morren Galleries Zomersalon (2)
Gerrie Wachtmeester - Langs de lange Lindelaan
Morren Galleries Zomersalon (3)
Evert den Hartog - Rennende stier
Morren Galleries Zomersalon (4)
Juane Xue - Zon met briesje
Vanaf Zondag 16 juli is de Zomersalon bij Morren Galleries in Utrecht weer geopend. Een kleurrijke en zonnige tentoonstelling waarbij u van harte bent uitgenodigd. De galerie bevindt zich in een karakteristiek en historisch grachtenpand met een grote expositieruimte op de begane grond plus twee werfkelders, waar kunt u genieten van de diversiteit en veelzijdigheid van de getoonde kunstwerken in een sfeer van ongedwongen gastvrijheid.

ZOMERSALON 2017
In de Zomersalon is nieuw werk te zien van de schilders Juane Xue, Gertjan Scholte-Albers, Sonja Brussen, José van Kleef, Marie-José Robben en Gerrie Wachtmeester. Daarnaast worden er beelden geëxposeerd van onder anderen Joris Verdonkschot, Evert den Hartog en Roland Art. In de koelte van de kelder is een ruimte ingericht speciaal voor de schilderijen van Giovanni Tommasi Ferroni. Deze hedendaagse Italiaanse schilder voert u weg naar een klassieke wereld die voor de oplettende kijker ook kenmerken heeft van de huidige tijd.

DE PORTRETWINKEL
In de galeriebevindt zich tevens De Portretwinkel waar een tentoonstelling is ingericht van portretten in diverse stijlen en technieken gemaakt door ca. 25 verschillende portretkunstenaars. Waaronder Judith Steenkamer, Kenne Grégoire, Scott Bartner, Suzan Schuttelaar, Evert Ploeg, Peter Smit, Jos van Riswick, Ben Lustenhouwer, Franciscus en Franciscus en nog vele anderen. In deze intieme ruimte kunt u ideeën opdoen en mogelijkheden ontdekken voor het laten maken van een portret in opdracht. De medewerkers staan u graag te woord als u vragen heeft omtrent een kunstwerk in de Zomersalon of het laten maken van een portret.

U bent van harte uitgenodigd deze gevarieerde en kleurrijke tentoonstelling te komen bekijken!
Morren Galleries Utrecht

Een breed aanbod aan hedendaagse kunstenaars, uit binnen en buitenland. Gespecialiseerd in figuratieve kunst. Beeldhouwkunst, schilderijen, litho's, tekeningen. Een stevig platform voor kunstenaars, die we graag voorstellen aan onze verzamelaars en aan kunstliefhebbers.
Naast elke 6 weken een nieuwe tentoonstelling, met een opening, organiseren we ook veilingen, lezingen en diners. Van harte welkom!

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
zondag: 12.00- 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Morren Galleries"