Morren Galleries

Expositie is afgelopen

Boekpresentatie en signeersessie '20 jaar op pad in de achtertuinen van de stad' met Gertjan Scholte-Albers

Tentoonstelling 28-04-2019 t/m 28-04-2019 > Utrecht
Morren Galleries Boekpresentatie en signeersessie '20 jaar op pad in de achtertuinen van de stad' met Gertjan Scholte-Albers
Op zondagmiddag 28 april van 15:30 tot 17:00 uur komt de plein-air schilder Gertjan Scholte Albers samen met zijn dochter Sanne vanuit Winsum naar Utrecht om zijn meest recente boek te presenteren. Als afgestudeerd grafisch vormgever heeft Sanne het boek vorm gegeven en is het dus een coproductie van vader & dochter.

Het boek '20 jaar op pad in de achtertuinen van de stad' is in eigen beheer uitgegeven. Een geweldig document voor liefhebbers van zijn werk en ook een bijzonder naslagwerk voor mensen die in het bezit zijn van zijn werk.

Alleen op deze middag mogen wij het boek aanbieden voor € 14,95 i.p.v. €19,95.

Speciaal voor deze middag is de begane grond van de galerie geheel ingericht met zijn meest recente werk.

Als altijd zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt en zal Gertjan met genoegen het boek voor u signeren.
Morren Galleries Utrecht

Een breed aanbod aan hedendaagse kunstenaars, uit binnen en buitenland. Gespecialiseerd in figuratieve kunst. Beeldhouwkunst, schilderijen, litho's, tekeningen. Een stevig platform voor kunstenaars, die we graag voorstellen aan onze verzamelaars en aan kunstliefhebbers.
Naast elke 6 weken een nieuwe tentoonstelling, met een opening, organiseren we ook veilingen, lezingen en diners. Van harte welkom!

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
zondag: 12.00- 17.00 uur

Stuur een bericht naar "Morren Galleries"