Julia Mira

Expositie is afgelopen

Kunstprojekt 40x40

Tentoonstelling 05-03-2016 t/m 05-06-2016 > Venlo
Venlo - Expositie Skin, 5 maart t/m 5 juni 2016
Huid in de hoofdrol, hoe deze oogt of wat er onder schuilt. De invloed van buitenaf en van binnenuit.
De expositie valt samen met het Kunstproject 40 x 40. 9 hedendaagse kunstenaars hebben een podium om met één 2 dimensionaal werk van dit formaat te exposeren. Het werk is uiteraard thematisch verbonden zijn met 'Skin'. Royalty en Skinheads tot op microscopisch niveau van huid. Iedere “huid” met zijn eigen verhaal.
Onze gast exposanten zijn: Peter Heij, Marie-José v.d. Heijden, Hetty Hurkmans, Van Lieshout VI, Julia Mira, Janneke Rosenbrand, Maykel Schoonus, Karen Vennik en Christel Weyts
De huid als textuur is bij Arjen Markenstein zichtbaar in zijn sculpturaal keramisch werk. De rauwheid van de klei, die bijna openscheurt waarmee hij de grenzen van de rekbaarheid opzoekt.
Rooding werkt met vele dunne lagen verf en bouwt zo de huid van haar schilderijen op. Het gebruik van vele kleuren over elkaar heen (weliswaar grotendeels blauw) geven de diepte weer.
Deze diepte gebruik zij om het heelal weer te geven. Als een schild om ons heen ligt. Ook de huid van water inspireert haar.
De galerie is geopend op elke eerste weekend van de maand op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. 5 mei van 11.00 – 18.00 uur. En natuurlijk op afspraak: 077-351 39 08 / 06-480 609
Julia Mira Amsterdam

Mijn naam is Julia Mira. Ik ben een kunstenaar en een DJ, geboren en opgegroeid in Estland, en woon en werk sinds 2011 in Nederland Ik heb gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en heb verschillende lessen hedendaagse kunst gevolgd en gegeven. Mijn kunstwerken variëren van kleine aquarel- en inktafbeeldingen op papier tot grotere acrylschilderijen op canvas. Mijn obsessie, inspiratie en talent ligt in het schilderen van portretten en menselijke lichamen.
  • Schilderkunst

Stuur een bericht naar Julia Mira