favorietenVerwijder uit favorieten

in de oude victor

Meer...
Expositie is afgelopen

Hannah Blom - beelden

Tentoonstelling 23-06-2019 t/m 07-07-2019 > Batenburg
in de oude victor Hannah Blom - beelden

z.t. 80|43|34 cm metaal 2018

Hannah Blom bouwt haar werk op als een architect. Ze last van ijzer tere grasachtige vormen en stoere abstracte werken. Haar voorkeur gaat uit naar oud metaal dat een tweede leven krijgt. De huid van haar werk wordt niet verfraaid maar houdt de roestachtige kleur van verweerd metaal. Een belangrijk thema voor haar is spelen. ?
Met verschillende vormen bouwt ze een fantasiewereld die soms herkenbaar is, maar even vaak niet te duiden. Perfectie vindt ze niet interessant. Lassen en lasnaden worden vaak een onderdeel van het werk. Een werk boeit haar het meest als ze het zelf (nog) niet begrijpt als het onder haar handen ontstaat.

in de oude victor

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen

In de Oude Victor presenteert in de zomermaanden exposities van hedendaagse kunstenaars in de Oude of Sint-Victorkerk in Batenburg, een oud stadje aan de Maas in Gelderland. Een eeuwenoud kerkje dat veel herbergt wat herinnert aan de geschiedenis van Batenburg en het kasteel dat er ooit was (nu een markante ruïne). In de sfeervolle ruimtes passen moderne kunstwerken wonderwel, en de combinatie van nieuw en oud maakt een bezoek aan het kerkje een bijzondere ervaring.

Openingstijden

van 26 mei t/m 29 sept 2019
zondags van 13 tot 17 uur (ook Tweede Pinksterdag en zaterdag van Monumentenweekeinde
zondag 28 juli gesloten

Contact


in de oude victor
Batenburg
Nederland
Tel: 06 510 95435


indeoudevictor.nl
29 dagen geleden bijgewerkt

in de oude victor Batenburg

entree Oude of St Victorkerk, Batenburg

Stuur een bericht naar "in de oude victor"