in de oude victor

Expositie is afgelopen

Wianda Keizer: objecten/installaties

Tentoonstelling 25-08-2019 t/m 08-09-2019 > Batenburg
in de oude victor Wianda Keizer: objecten/installaties
in de oude victor Wianda Keizer: objecten/installaties (2)
Het ruimtelijke werk van Wianda Keizer ontstaat door het rangschikken, ordenen en herhalen van verschillende materialen. Haar installaties zijn reacties op de kleur, structuur, sfeer, licht of de lijnen van de ruimte waar het werk zich bevindt. Vaak maakt zij de installatie op de plek zelf, het moet iets worden waar de plek als het ware om vraagt....?
Met haar werk brengt zij een ode aan de eenvoud en de kracht van de materie. In de Oude Victor toont zij werk dat past bij de sfeer van de kerk. De vorm van bogen en ramen komen terug in de beelden, met de bedoeling werk en kerk een totaalbeleving te laten zijn: de kerk versterkt het werk en het werk versterkt de kerk.
in de oude victor Batenburg
entree Oude of St Victorkerk, Batenburg

In de Oude Victor presenteert in de zomermaanden exposities van hedendaagse kunstenaars in de Oude of Sint-Victorkerk in Batenburg, een oud stadje aan de Maas in Gelderland. Een eeuwenoud kerkje dat veel herbergt wat herinnert aan de geschiedenis van Batenburg en het kasteel dat er ooit was (nu een markante ruïne). In de sfeervolle ruimtes passen moderne kunstwerken wonderwel, en de combinatie van nieuw en oud maakt een bezoek aan het kerkje een bijzondere ervaring.

Openingstijden

van 26 mei t/m 29 sept 2019
zondags van 13 tot 17 uur (ook Tweede Pinksterdag en zaterdag van Monumentenweekeinde
zondag 28 juli gesloten

Stuur een bericht naar "in de oude victor"