Henk Jans

Expositie is afgelopen

Expo schilderijen/tekeningen Henk Jans 12.00u - 17.00u

Tentoonstelling 02-06-2018 t/m 03-06-2018 > Kampen
Henk Jans Expo schilderijen/tekeningen Henk Jans 12.00u - 17.00u
Henk Jans Expo schilderijen/tekeningen Henk Jans 12.00u - 17.00u (2)
Henk Jans maakt zijn werken met het thema “The road The weed The stones”, een poëtische titel die hem richting geeft in de huidige tijdgeest, waarin een overweldigende stortvloed van informatie, zoals (fake)nieuws, politieke, religieuze en andere maatschappelijke opvattingen zich laat gelden. Ook in de kunst, waar alles zo’n beetje kan en eigenlijk geen taboes meer bestaan, opent zich een universum aan mogelijkheden. Hierin kan men wel eens verdwalen.De begrenzing van het pad; Quo Vadis? Het onkruid dat wemelt langs de route, fleurig, maar soms ook stekelig of giftig en waarin men zomaar de weg kwijt kan raken. Het steen dat hard is en reageert op de temperatuur zoals die zich voordoet, maar ook rotsvast, vaste grond kan geven en die de eeuwen in zich dragen. Zij zijn metaforen voor het leven in zijn verschillende facetten.
Henk Jans Kampen
Henk Jans Kampen (2)

Henk Jans werkt met olie en acrylverf, oliepastel en inkt, maar maakt ook uitstapjes naar textiel, glas en wat hem verder voor de voeten komt.
Het thema van zijn werken is "The road The weed The stones", waarbij steeds een pad met stenen en begroeiing te zien is. De gitarist, die in de werken in kleur is te zien, is inmiddels uitgegroeid tot een icoon.
Zie voor een verdere beschrijving zijn website.

Contact

Henk Jans
Kampen
Nederland
Tel: 06 49 11 26 44


www.henkjans.nl
306 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "Henk Jans"