Stichting KunstPost

Expositie is afgelopen

Mariahoeve in transitie, door Anneloes Groot

Tentoonstelling 15-08-2018 t/m 15-11-2018 > Den Haag
Anneloes Groot laat in deze expositie haar werk zien waarbij de naoorlogse Wederopbouw wijk Mariahoeve centraal staat. In het kader van '50 jaar Mariahoeve' en nu 10 jaar later, '60 jaar Mariahoeve' laat ze zien welke veranderingen de wijk in die 10 jaar heeft ondergaan.

Anneloes is opzoek naar de waarden van deze wijk zodat die behouden kunnen worden nu de wijk in transitie is. Mariahoeve is een van de drie pilot wijken in Den Haag voor de energietransitie. De vragen die dit met zich mee brengt, en de uitdagingen waar deze wijk voor staat wil zij graag gezamenlijk en holistisch aanpakken zodat de eenheid die er is, behouden blijft.

Anneloes zoemt in haar expositie in op wat er was, wat er nu is en de veranderingen zoals sloop en nieuwbouw hier tussen. Haar overzicht geeft een goed inzicht in de wijk.

Meer weten? bezoek de expo in Galerie LOOkatie364, Het Kleine Loo 364, 2592 CK te Den Haag.
Stichting KunstPost Den Haag
Ingang LOOkatie364 aan Het Kleine Loo 364 in Den Haag. Beneden is onze galerie en boven zijn diverse ateliers en werkruimtes voor sociaal/maatschappelijke initiatieven met hun focus op de wijk. Daarnaast hebben we een vergaderkamer en een workshopruimte die ook voor derden per uur te huur zijn. Meer weten? kijk op www.LOOkatie364.nl
Stichting KunstPost Den Haag (2)
Vergaderkamer LOOkatie364 ook per uur te huur voor jou vergadering, event, bijeenkomst of brainstorm sessie.
Stichting KunstPost Den Haag (3)
Vergaderkamer LOOkatie364
Stichting KunstPost Den Haag (4)
ruime workshopruimte: zowel voor workshops als kleinere bijeenkomsten te gebruiken.

KunstPost is in 2008 opgericht om kunst in en uit Haagse Hout zichtbaar te maken en een eigen plek te bieden.
Om dit mogelijk te maken hebben we twee voormalige schoolpanden in beheer. Alle ruimtes hierin geven we in bruikleen uit als atelierruimte voor kunstenaars.

verder organiseren we exposities voor de aangesloten kunstenaars, staan op kunstmarkten, organiseren de Bouwspeelplaats Mariahoeve en ook de Open Atelierroute Haagse Hout.

Openingstijden

bel voor je komt.

Stuur een bericht naar "Stichting KunstPost"