Stichting KunstPost

Expositie is afgelopen

Open Atelierroute bij KunstPost en LOOkatie364

Tentoonstelling 30-09-2018 t/m 30-09-2018 > Tarwekamp 3, 2592 XG Den Haag (mariahoeve)
Op zondag 30 september a.s. van 12-17 uur openen de atelierdeuren van KunstPost aan het Tarwekamp 3 in Den Haag en op LOOkatie 364 zich. De kunstenaars die hier werken staan klaar om u te ontvangen. Naast de atelierhouders laten ook KunstPost kunstenaars zonder atelier hier hun werk zien en ook een paar gast kunstenaars zijn aanwezig. in totaal is het werk van 45 totaal verschillende kunstenaars en maatschappelijke initiatieven te bezoeken. De stijlen, technieken, gekozen materialen lopen uiteen net als de prijzen van de werken.

Meer weten? kijk op kunstpost.nl
Stichting KunstPost Den Haag
Ingang LOOkatie364 aan Het Kleine Loo 364 in Den Haag. Beneden is onze galerie en boven zijn diverse ateliers en werkruimtes voor sociaal/maatschappelijke initiatieven met hun focus op de wijk. Daarnaast hebben we een vergaderkamer en een workshopruimte die ook voor derden per uur te huur zijn. Meer weten? kijk op www.LOOkatie364.nl
Stichting KunstPost Den Haag (2)
Vergaderkamer LOOkatie364 ook per uur te huur voor jou vergadering, event, bijeenkomst of brainstorm sessie.
Stichting KunstPost Den Haag (3)
Vergaderkamer LOOkatie364
Stichting KunstPost Den Haag (4)
ruime workshopruimte: zowel voor workshops als kleinere bijeenkomsten te gebruiken.

KunstPost is in 2008 opgericht om kunst in en uit Haagse Hout zichtbaar te maken en een eigen plek te bieden.
Om dit mogelijk te maken hebben we twee voormalige schoolpanden in beheer. Alle ruimtes hierin geven we in bruikleen uit als atelierruimte voor kunstenaars.

verder organiseren we exposities voor de aangesloten kunstenaars, staan op kunstmarkten, organiseren de Bouwspeelplaats Mariahoeve en ook de Open Atelierroute Haagse Hout.

Openingstijden

bel voor je komt.

Stuur een bericht naar "Stichting KunstPost"