Street-Art Expo

Expositie is afgelopen

Sober Street Art Exhibition

Tentoonstelling 23-12-2016 t/m 03-02-2017 > Rotterdam
Op vrijdag 23 december zullen we vlak voor het einde van het jaar nog 1 keer een mooi event organiseren. Deze keer geven we een vervolg aan onze eerdere Street Art Exhibition in september. De 2e editie van de Sober Street Art Exhibition zal van een ongekend hoog niveau zijn. Dus hou vrijdag 23 december vrij en kom vlak voor de feestdagen nog gezellig bij ons in de galerie genieten van een avond met kunst, muziek en fantastische mensen om je heen.

We hebben deze keer gekozen om een internationaal tintje te geven aan de groepshow. Naast TELMO MIEL en Hugo Mulder zullen DEIH en Natalia Rak de show compleet maken. De komende weken zullen we de artiesten uitvoerig introduceren.

Behalve een platform bieden aan professionals staan wij als Sober ook voor talentontwikkeling. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de Sober Talent Contest te starten. Dus als je je geroepen voelt en je acht jezelf skilled genoeg of je kent iemand waarvan je denkt dat die talent heeft op het gebied van painting of illustratie stuur dan een mail met foto van werk naar info@sober-collective.com. Want de winnaar krijgt de kans om samen met de bovengenoemde artiesten de groepshow van de Sober Street Art Exhibition compleet te maken.

We kijken ernaar uit iedereen weer te mogen ontvangen in onze galerie op vrijdag 23 december en laten we met z'n alle het jaar mooi en goed afsluiten.

Tot dan

Plaats: Sober Collective Store
Adres: Zaagmolendrift 53 te Rotterdam
Tijd: 19:00 uur t/m 01:00 uur
Entree: Gratis
Street-Art Expo Rotterdam
Darth Vader 'Evil never looked so good' made by our art director Tim Boin from Sober Collective
Street-Art Expo Rotterdam (2)
'Plain Majestic' by TelmoMiel from Sober Collective

Vrijdag 16 september is de opening van de Street-Art expositie bij Sober Collective op de Zaagmolendrift 53 in Rotterdam. Tijdens deze expositie worden er ‘Street-Art’ werken tentoongesteld van internationaal gevestigde namen tot lokale talenten allemaal van Nederlandse bodem. We zullen er een mooie avond van maken in het oude Noorden van Rotterdam met muziek, kunst, drankjes en food. De artiesten zijn: TELMO MIEL, Tim Boin, DOES, Mossy Giant, Saïd Kinos en Koen van Velsen. De expositie is gratis en is te bekijken tot 28 oktober.

Openingstijden

maandag tot vrijdag
10:00-18:00

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Glaskunst
  • Installatie

Stuur een bericht naar Street-Art Expo