Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels

Tentoonstelling 13-04-2019 t/m 22-04-2019 > Gilze
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (2)
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (3)
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (4)
De wereld door de ogen van Jo en Josie. Ervaar de magische combinatie van dit stel van uniek talent en vakmanschap. Elk werk is doorwrochten van een spirituele kracht, een ziel. “Zonder ziel verliest een kunstwerk al snel zijn emotionele waarde en zeggingskracht.”

Voor het eerst in de expositieruimte Steenfabriek Gilze. Twee jaar geleden zijn ze van het oosten naar het zuidwesten van het land verhuisd. Bijna dagelijks maken ze wandelingen langs de Oosterschelde. En dat zie je, tot hun eigen verbazing, beduidend terug in hun schilderijen en fotokunst. Daarom draagt de tentoonstelling de titel: Over de zee en lentekriebels.

Exposities van Bergen op Zoom tot Tallinn. Zij de geschoolde. Hij de oerkracht, de geboren schilder. Ze leven samen, ze werken samen. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

In de ringoven van de voormalige steenfabriek zal werk te zien van gast-exposante Regina Roest: miniatuur iconen, die een Russisch sprookje vormen.

We vinden het leuk als u komt kijken.
Een eigen weg, een eigen stijl. Van harte welkom!

Jo Debije en Josie Arnoys: over de zee en lentekriebels. www.verfding.nl
Expositieruimte Steenfabriek, Steenfabriek 7, 5126 PB Gilze
Open zaterdag 13 en zondag 14 april en het hele paasweekend vrijdag, zaterdag, zondag én paasmaandag 19 t/m 22 april, steeds van 11 tot 17 uur.
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Kijk op www.verfding.nl.

Stuur een bericht naar Jo en Josie