Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels

Tentoonstelling 13-04-2019 t/m 22-04-2019 > Gilze
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels
Uitnodiging expositie Jo & Josie in Gilze
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (2)
Jo en Josie bij de Oesterdam schilderijen
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (3)
Stilte van het slib
Jo en Josie Jo en Josie in Gilze: Over de zee en lentekriebels (4)
Zeitung
De wereld door de ogen van Jo en Josie. Ervaar de magische combinatie van dit stel van uniek talent en vakmanschap. Elk werk is doorwrochten van een spirituele kracht, een ziel. “Zonder ziel verliest een kunstwerk al snel zijn emotionele waarde en zeggingskracht.”

Voor het eerst in de expositieruimte Steenfabriek Gilze. Twee jaar geleden zijn ze van het oosten naar het zuidwesten van het land verhuisd. Bijna dagelijks maken ze wandelingen langs de Oosterschelde. En dat zie je, tot hun eigen verbazing, beduidend terug in hun schilderijen en fotokunst. Daarom draagt de tentoonstelling de titel: Over de zee en lentekriebels.

Exposities van Bergen op Zoom tot Tallinn. Zij de geschoolde. Hij de oerkracht, de geboren schilder. Ze leven samen, ze werken samen. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

In de ringoven van de voormalige steenfabriek zal werk te zien van gast-exposante Regina Roest: miniatuur iconen, die een Russisch sprookje vormen.

We vinden het leuk als u komt kijken.
Een eigen weg, een eigen stijl. Van harte welkom!

Jo Debije en Josie Arnoys: over de zee en lentekriebels. www.verfding.nl
Expositieruimte Steenfabriek, Steenfabriek 7, 5126 PB Gilze
Open zaterdag 13 en zondag 14 april en het hele paasweekend vrijdag, zaterdag, zondag én paasmaandag 19 t/m 22 april, steeds van 11 tot 17 uur.
Jo en Josie Bergen op Zoom
Jo en Josie Bergen op Zoom (2)
Jo en Josie Bergen op Zoom (3)
Jo en Josie Bergen op Zoom (4)

Jo en Josie. Debije en Arnoys. Man en vrouw. Yin en yang. Ze leven samen, ze werken samen. Roer de kwaliteiten van haar en hem door elkaar en er ontstaat een Jo & Josie. Een verfding. Meditatief, decoratief en kleurrijk. Een eigen weg, een eigen stijl. Schilderijen zijn te koop en te huur. Huren kan al voor vijftien euro per maand. Kijk op www.verfding.nl.

Stuur een bericht naar "Jo en Josie"