Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo en Josie in Steenfabriek Gilze

Tentoonstelling 16-09-2020 t/m 30-09-2020 > Gilze
Jo en Josie Jo en Josie in Steenfabriek Gilze
Jo en Josie Jo en Josie in Steenfabriek Gilze (2)
Jo en Josie Jo en Josie in Steenfabriek Gilze (3)
Jo en Josie Jo en Josie in Steenfabriek Gilze (4)
Jo en Josie Jo en Josie in Steenfabriek Gilze (5)
De eerste tentoonstelling na de verplichte corona-sluiting van de Steenfabriek is meteen een bijzondere. De kleuren spatten van het doek. Achter dit abstracte werk schuilt vakmanschap en schilderlust.

Jo & Josie exposeren van Bergen op Zoom tot Nijmegen en van Parijs tot Stockholm. Sinds begin van dit jaar leven en werken ze in Moergestel. Voor de tweede keer komen ze naar de Steenfabriek.

“Maken jullie echt alles samen?” En “Zoiets heb ik nog nooit gezien!” zijn een veelgehoorde opmerkingen. Het koppel heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, die zich kenmerkt door hun kleurgebruik en de gelaagdheid van de schilderijen. De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie.
Jo en Josie Bergen op Zoom
Jo en Josie Bergen op Zoom (2)
Jo en Josie Bergen op Zoom (3)
Jo en Josie Bergen op Zoom (4)

Jo en Josie. Debije en Arnoys. Man en vrouw. Yin en yang. Ze leven samen, ze werken samen. Roer de kwaliteiten van haar en hem door elkaar en er ontstaat een Jo & Josie. Een verfding. Meditatief, decoratief en kleurrijk. Een eigen weg, een eigen stijl. Schilderijen zijn te koop en te huur. Huren kan al voor vijftien euro per maand. Kijk op www.verfding.nl.

Stuur een bericht naar "Jo en Josie"