Red Stamp Art Gallery

Meer...
Expositie is afgelopen

THE BODY LINK - First Part

Tentoonstelling 19-05-2018 t/m 16-06-2018 > Amsterdam
Red Stamp Art Gallery THE BODY LINK - First Part

RED STAMP ART GALLERY

presenteert


THE BODY LINK
EERSTE DEELARMIDA GANDINI

LORY GINEDUMONT

VIRGINIA MONTEVERDE

JEAN SADAO

ELLEN SCHIPPERS

SARA TIRELLI

MARILENA VITAVERNISSAGE: ZATERDAG 19 MEI 2018 – 17:00 / 21:00

TENTOONSTELLING: 19 MEI - 16 JUNI 2018


CURATOR: SONIA ARATA


ADRES: RUSLAND 22 – 1012 CL AMSTERDAM – NL

Red Stamp Art Gallery is blij u THE BODY LINK I te mogen presenteren, het eerste deel van een tentoonstelling die, door middel van de persoonlijke gevoelens en lezingen van hedendaagse kunstenaars, een onderzoekende blik werpt op het brede en universele thema van het lichaam, fysieke band die het menselijk bewustzijn verbindt met de laag van de materie, met de zintuigen, met ons identiteitsbesef, met het ervaren van het leven en het in de wereld zijn, binnen de dimensie van ruimte en tijd.

De eerste fase van de expositie, die op zaterdag 19 mei van 17.00 tot 21.00 uur geopend wordt en tot en met 16 juni 2018 bezocht kan worden, toont de visie en inzichten over zeven internationale auteurs (uit Italië, Frankrijk, Japan en Nederland): Armida Gandini, Lory Ginedumont, Virginia Monteverde, Jean Sadao, Ellen Schippers, Sara Tirelli en Marilena Vita.

THE BODY LINK, gecureerd door Sonia Arata, suggereert, met een open titel, de predispositie en interesse om de meerdere mogelijke interpretatieve lezingen van elk van de gepresenteerde werken te verwelkomen: video- en fotokunstwerken, in het laatste geval altijd verbonden met een dynamische sequentie of een performatieve actie.

De tentoonstelling, die bestaat uit twee delen, krijgt in oktober 2018 een vervolg, waarbij het perspectief van een tweede groep kunstenaars gepresenteerd wordt.

Event partner: Radisson Blu Hotel, AmsterdamRed Stamp Art Gallery

Rusland 22 - 1012 CL Amsterdam – NL

info@redstampartgallery.com

http://www.redstampartgallery.com/

Tel.: +31 20 4208684

Mob. NL: +31 6 46406531

Mob. IT: +39 347 1917003

Red Stamp Art Gallery

Red Stamp Art Gallery is a contemporary art gallery based in Amsterdam and active since 2005; it is located in the heart of the historical center in an eighteenth century building. The gallery presents artworks by talented international artists, with a deepening on Italian authors. The exhibited expressive forms range from painting, drawing and sculpture to digital art, photography, video art, installation, performance. Red Stamp Art Gallery's attention is always paid to the high formal and conceptual quality of the works.

Red Stamp Art Gallery Amsterdam

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Red Stamp Art Gallery"