WG Kunst

Expositie is afgelopen

Wipsite - tentoonstelling over seksueel plezier

Tentoonstelling 22-11-2017 t/m 28-11-2017 > Amsterdam
WG Kunst Wipsite - tentoonstelling over seksueel plezier
Vijf jonge kunstenaars tonen werk over thema’s rond seksueel plezier bij WG Kunst. De expositie is een initiatief van Wipsite, het online platform voor vernieuwende, positieve en kunstzinnige seksuele voorlichting

Voor een gezonde beleving van seksualiteit is het belangrijk om ook de leuke kanten van seks te benadrukken. Seksualiteit komt regelmatig negatief onder de aandacht. In het nieuws gaat het vaak over grensoverschrijdend gedrag en op scholen wordt meestal alleen aandacht besteed aan soa’s en ongewenste zwangerschappen. Deze tentoonstelling belicht seksualiteit op een informatieve en vernieuwende manier door gebruik te maken van meerdere kunstdisciplines.

Vijf multidisciplinaire kunstenaars werken ieder een onderdeel van seksueel plezier uit. Deelnemend kunstenaars zijn Imke Ligthart (fotograaf), Job Taks (videokunstenaar), Lennard Kok (illustrator), Marilyn Sonneveld (animator) en Matteo Mijderwijk (componist).

OPENING woensdag 22 november van 17.00-19.00
Tentoonstellingsperiode: 22 t/m 28 november 2017
Openingstijden dinsdag t/m zondag  13.00 - 17.00

Naast de expositie is donderdag 23 november een inhoudelijke avond over seksueel plezier met seksuoloog Rik van Lunsen (schrijver van het boek ‘Seks, een leven lang leren’) en een workshop Vingeren/aftrekken van Mail Female. 

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
www.wgkunst.nl 020 6161515

nadere informatie bij Belle Barbé (Wipsite) 06 54654142
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "WG Kunst"