WG Kunst

Expositie is afgelopen

The Funky Pop Art Show - Ramon Jan Vet

Tentoonstelling 04-05-2018 t/m 06-05-2018 > Amsterdam
WG Kunst The Funky Pop Art Show - Ramon Jan Vet
Ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag presenteert Ramon Jan Vet in WG Kunst een feestelijke, inspirerende funky tentoonstelling van zijn POP ART schilderijen. Zijn werk gaat over het leven, zijn eigen leven, ons leven en nog veel meer zaken waar je je als mens druk over kunt maken. In zijn olieverfschilderijen behandelt hij veel verschillende onderwerpen. Zijn werken dragen titels als Brexit, Selfie Nancy, Cheers, I Love You, Freedom, Anne Frank, Parijs, Oh My God, Che, BB, Kaasmeisje, At Your Service en nog veel meer.

Zijn werk vertoont verwantschap met kunstenaars als Roy Lichtenstein en Andy Warhol. Hij maakt collages van iconen en (strip)figuren uit de media en popcultuur. In veel van zijn schilderijen kun je naar cartoons verwijzende afbeeldingen ontdekken in felle, primaire kleuren en omlijnd door zware contouren.

OPENING vrijdag 4 mei 2018 van 17.00-19.00
Opening: Mystery Guest
Tentoonstellingsperiode vrijdag 4 t/m zondag 6 mei 2018
Openingstijden zaterdag 5 en zondag 6 mei 13.00 – 17.00

WG KUNST
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
www.wgkunst.nl
020 6161515
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "WG Kunst"