WG Kunst

Nu te zien

Kunstroute BINNENsteBUITEN - Schaamte

Tentoonstelling t/m 01-09-2024 > Amsterdam
WG Kunst Kunstroute BINNENsteBUITEN - Schaamte
WG Kunst organiseert deze zomer voor de vierde keer een kunstroute in de openbare ruimte BINNENSTEBUITEN, met als thema SCHAAMTE. De route is te zien van 31 mei t/m 1 september 2024.
Een buitenmuseum, toegankelijk en laagdrempelig voor buurtbewoners uit de directe omgeving én alle mensen daarbuiten.

Dit jaar loopt de route vanuit WG Kunst over het WG terrein naar Mentrum. Ruim 50 vitrinekastjes met kunst zijn de hele zomer te bezichtigen. Behalve een aantal kunstkastjes voor cliënten van Mentrum zijn ook 5 kunstkastjes voor buurtbewoners gereserveerd. Er is een genummerde plattegrond verkrijgbaar bij WG Kunst en bij de informatiekastjes die verspreid over het WG terrein staan.

Meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk is te vinden via de QR code op het vitrinekastje. Er worden op aanvraag gratis rondleidingen georganiseerd en voor kinderen is een Kijk-en-Doe-boekje beschikbaar. De buitenkunstroute is 24/7 te bezichtigen gedurende de tentoonstellingsperiode.

Deelnemend kunstenaars zijn:
Egge Altena, Mirjam Berloth, Bernadien Bos, Marieke Bosman, Grietje Bouman, Colette Curfs, Gertruud Dentjens, Jos den Dikken, Margot van Ham, Monique Harderwijk, Bien van Heek, Francisca Henneman, Marijke Janssen, Maartje Jaquet, Rob Komen, Roos van Lierop, Petra Mesman, Marina Metaal, René Mos, René Onclin, Astrid Oudheusden, Melanie Ouwehand, Lisbeth Parisius, Sjaak Rood, Tamar Rubinstein, Boudewijn Ruckert, Junya Sato, Tynke van Schaik, Marit Scheulderman, Catharina Scholten, Joke Schoneveld, Diederike Smits, H.F. van Steensel, Inge van der Storm, Harriet Stroomberg, Kim Streur, Rudolf Valster, Chiel Veffer, Annechien Verhey, David de Visser, Marianne Wagemaker, Wasco, Arnold Weel, Marianne Wijermars

OPENING vrijdag 31 mei 17.00 -19.00 uur
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

Contact

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
Nederland
Tel: 020 6161515

www.wgkunst.nl

10 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar WG Kunst