GalerieH200

Expositie is afgelopen

Hr.Wimpe

Tentoonstelling 07-12-2016 t/m 31-12-2016 > Groningen
GalerieH200 Hr.Wimpe
Arty Farty 208
GalerieH200 Hr.Wimpe (2)
Arty Farty-Burgerwacht
GalerieH200 Hr.Wimpe (3)
Speed daten
Het Jeroen Bosch-jaar is nog net niet om en een late epigoon doet nog gauw een duit in het zakje. Heer Wimpe exposeert van 7 december tot 1 januari in Galerie StudioH200 in Groningen.
Van oorsprong cartoonist zoekt hij het nu hogerop, zonder zijn roots te verloochenen. Was Jeroen Bosch niet de cartoonist van zijn tijd? Heer Wimpe toont zowel cartoons uit zijn beginperiode als groter werk van recenter datum. Hilarische situaties, of diepe droefenis, alles kan men tegenkomen. Een weerslag van zijn innerlijke roerselen? We weten het niet; heer Wimpe is niet bereikbaar voor commentaar.
Een collectief van drie anonieme heren voorziet de wereld digitaal van licht satirische en kritische prenten onder de naam Heer Wimpe via hrwimpe.nl. Mits je hem kent natuurlijk. Het web is groot en je moet hem wel net toevallig ontdekken. Om de naamsbekendheid te vergroten en om Heer Wimpes prenten meer zichtbaar te maken heeft hij nu de openbaarheid opgezocht.
In deze expositie bij Galerie H200 toont hij een selectie van zijn cartoons in print, geschikt voor huiskamer en toilet. Verder zijn er nieuwe werken te zien, die hij speciaal voor deze tentoonstelling heeft gemaakt. Ook zijn nieuwste boekwerk zal er te koop zijn.
GalerieH200 Groningen
Bloemsingel 200
GalerieH200 Groningen (2)
GalerieH200 Groningen (3)
Interieur bij eerste 0-expositie EGO
GalerieH200 Groningen (4)
50 man bij een boekpresentie

kleine vriendelijke galerie met een divers aanbod aan beeldende kunst in 3 wekelijkse periodes.

Openingstijden

woensdag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Design
  • Sieraden
  • Conceptueel

Stuur een bericht naar GalerieH200