ZomerExpo

Expositie is afgelopen

ZomerExpo 2017 Water

Tentoonstelling 25-05-2017 t/m 20-08-2017 > Zwolle
ZomerExpo ZomerExpo 2017 Water
www.zomerexpo.nl
Museum de Fundatie en ArtWorlds maken een spetterende tentoonstelling over het thema water in het museum in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Heino Wijhe. ZomerExpo is de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum die wordt samengesteld via open inschrijving en anonieme keuze.
ZomerExpo Water 2017 is te zien van 25 mei t/m 20 augustus 2017.

Wil je deelnemen, heb je een bijzonder werk met, in, over of op het water: schrijf je in voor één van de voorrondes in het land (Stedelijk Museum Schiedam, Academie Minerva Groningen, Loods 6 Amsterdam, ZIMIHC Theater Stefanus Utrecht en Kasteel het Nijenhuis voor buitenkunst). Alles is welkom, ook performances.

Meer informatie over ZomerExpo en deelname via: www.zomerexpo.nl
inschrijven kan t/m 7 maart.
ZomerExpo Amsterdam
ZomerExpo Amsterdam (2)
Open Inschrijving: Water ZomerExpo 2017
www.zomerexpo.nl
ZomerExpo Amsterdam (3)
Open Submission: Water ZomerExpo 2017
www.zomerexpo.nl

ZomerExpo 2017 Water: Kunstenaars gezocht!

Sinds 2011 organiseert ArtWorlds jaarlijks ZomerExpo: de grootste tentoonstelling van hedendaagse beeldende kunst in een Nederlands museum met open inschrijving en anonieme keuze. Na vijf edities in het Gemeentemuseum Den Haag strijkt ZomerExpo in de zomer van 2017 neer in Museum De Fundatie.

Iedereen die kunst maakt kan meedoen, en alle disciplines zijn welkom: van print tot schilderij en van buitenobject tot foto.

Meer informatie en inschrijven op www.zomerexpo.nl

Stuur een bericht naar ZomerExpo