Bob Smit Gallery & Concepts

Expositie is afgelopen

Preview North Sea Jazz

Tentoonstelling 10-06-2017 t/m 01-07-2017 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Preview North Sea Jazz
North Sea Jazz is ‘s werelds grootste indoor Jazz festival met een breed aanbod aan klassieke, hedendaagse en futuristische jazzmuziek van over de hele wereld. North Sea Jazz is echter niet alleen een muziekfestival, het is een evenement dat ook verbindingen maakt met andere kunstdisciplines.

Zo toont RC Art Fair voor de 5de keer een mini zomer editie van de Rotterdamse kunstbeurs die jaarlijks plaatsvindt in februari. Schuin tegenover RC Art at North Sea Jazz is de NO WALLS Expo te zien, een tentoonstelling van kunstwerken die zich niet laten leiden door ruimte of muren. Tijdens de Rotterdam Art Week vond in WTC Art Gallery een overzichtstentoonstelling plaats van de 20 schilders genaamd Masters of Rotterdam. Ook op North Sea Jazz Festival is een speciale aangepaste versie van deze succesvolle tentoonstelling te zien.

Na aanleiding van deze samenwerking met MOJO heeft Bob Smit gallery
de gelegenheid om een kleine preview te tonen van de NO WALLS expo en Masters of Rotterdam. De eerste namen die bekend zijn; Robert Daalmeijer, Ropp Schouten, Ditty Ketting en Wil Jansen, Barbara Witteveen en Wietse Eeken. Deze tentoonstelling opent op zaterdag 10 juni en is te bezichtigen t/m 1 juli. Dit geeft bezoekers de kans om ook zonder North Sea Jazz kaartjes de kunstwerken te bezichtigen.
Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Contact

Bob Smit Gallery & Concepts
Slaak 20
3061 CS Rotterdam
Nederland
Tel: 0624876594

www.bobsmit.com

2111 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Bob Smit Gallery & Concepts