Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Aftershow Masters of Rotterdam

Tentoonstelling 29-07-2017 t/m 19-08-2017 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Aftershow Masters of Rotterdam

Na aanleiding van de succesvolle tentoonstelling Masters of Rotterdam op North Sea Jazz festival, heeft Bob Smit gallery samen met galerie DeelenArt de gelegenheid gegeven om een Aftershow te presenteren. Beide galeries waren zeer onder de indruk van de diverse schilders en willen graag buiten de deuren van AHOY Rotterdam de tentoonstelling nog een keer in het licht te zetten. Dit geeft kunstliefhebbers een kans om de Masters of Rotterdam toch nog te bezichtigen!

Tijdens de opening op zaterdag 29 juli starten we om 15:00u bij DeelenArt (Admiraliteitskade 90b). Om 16:00u zullen we gezamenlijk vertrekken naar Bob Smit gallery (Slaak 20). De tweedelige tentoonstelling Aftershow – Masters of Rotterdam is t/m 19 augustus te bezoeken.

Voor meer informatie over de kunstenaars ga naar www.mastersofrotterdam.nl

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Contact


Bob Smit Gallery & Concepts
Slaak 20
3061 CS Rotterdam
Nederland
Tel: 0624876594

www.bobsmit.com
11 dagen geleden bijgewerkt

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"