Simone Stawicki

Meer...
Expositie is afgelopen

Ongelijk Verschillend

Tentoonstelling 01-10-2017 t/m 05-11-2017 > Huizen
Simone Stawicki Ongelijk Verschillend

Zes kunstenaars laten keramiek, schilderwerk, fotografie, kleding, tassen, etc. zien in deze zeer diverse expositie in Kunstplein Cahen, Muurhuizen 104, Amersfoort.

Loes Koopman (schilderijen), Sacha Wendt (tassen), Hazal Ling (fotografie), Edith van Eijden Calis (keramiek), Marilou van Vlaardingen (schilderijen) and Simone Stawicki (schilderijen n, monotypes en mixed media).

(D&F is samenwerking tussen Frame.de.galerie en DraumList)

Simone Stawicki

  • Schilderkunst
  • Grafiek
  • Installatie
  • Diversen

Simone Stawicki
Schilderijen, monotypes and gemengde technieken

Het werk van Simone Stawicki kenmerkt zich door een intens kleurgebruik, duidelijke penseelstreken en een samensmelting van onderwerp en ruimte om uitdrukking te geven aan de zeggingskracht. Het werk van Stawicki vertelt een verhaal en zet aan tot nadenken, daarom ziet zij haar werk als een taal, communicatie van hart tot hart. Elke streek, elke lijn en elke kleur is wel overwogen en is tot opbouw van het verhaal. Op deze manier neemt zij de kijker mee in een filosofie die doet nadenken over God, mensen en maatschappij.

Kunst is visie.

Simone Stawicki studeerde schilderen binnen de richting monumentale vormgeving aan de HKU in Utrecht (toen genaamd ‘Artibus’).
Zij exposeert zowel in haar eigen land Nederland als in het buitenland.

Simone Stawicki wil vanuit haar hart spreken tot het hart de mens, daarbij komen dingen aanbod zoals liefde, sociaal onrecht, mens en maatschappij. Haar werk heeft een filosofisch karakter, dat tot het hart spreekt als je in stilte kijkt en luister wat het schilderij zegt.

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Simone Stawicki"