Simone Stawicki

Expositie is afgelopen

4Arts XL - Beek en Donk

Tentoonstelling 04-05-2019 t/m 05-05-2019 > Beek en Donk
Simone Stawicki 4Arts XL - Beek en Donk
Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei is in ’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 in Beek en Donk (Laarbeek) de expositie 4Arts XL te bewonderen. Zes kunstenaars met verschillende disciplines vormen samen de 4Arts XL. U kunt kennismaken met het werk van de zes kunstenaars Edith van Eijden-Calis (keramiek), Sabine Heetebrij (fotografie), Marijke van Vlaardingen (keramiek), Marilou van Vlaardingen (mixed media schilderijen), Ruud van Oorschot (houten schalen en vazen) en Simone Stawicki (schilderijen en tekeningen). De feestelijke opening is op zaterdag 4 mei om 16.00 uur.

De openingstijden van de expositie 4Arts XL zijn zaterdag 4 mei 2019 en zondag 5 mei 2019 van 11.00 uur tot 17.00 uur

’t Oude Raadhuis
Heuvelplein 8
Beek en Donk

Simone Stawicki
Schilderijen, monotypes and gemengde technieken

Het werk van Simone Stawicki kenmerkt zich door een intens kleurgebruik, duidelijke penseelstreken en een samensmelting van onderwerp en ruimte om uitdrukking te geven aan de zeggingskracht. Het werk van Stawicki vertelt een verhaal en zet aan tot nadenken, daarom ziet zij haar werk als een taal, communicatie van hart tot hart. Elke streek, elke lijn en elke kleur is wel overwogen en is tot opbouw van het verhaal. Op deze manier neemt zij de kijker mee in een filosofie die doet nadenken over God, mensen en maatschappij.

Kunst is visie.

Simone Stawicki studeerde schilderen binnen de richting monumentale vormgeving aan de HKU in Utrecht (toen genaamd ‘Artibus’).
Zij exposeert zowel in haar eigen land Nederland als in het buitenland.

Simone Stawicki wil vanuit haar hart spreken tot het hart de mens, daarbij komen dingen aanbod zoals liefde, sociaal onrecht, mens en maatschappij. Haar werk heeft een filosofisch karakter, dat tot het hart spreekt als je in stilte kijkt en luister wat het schilderij zegt.

Stuur een bericht naar "Simone Stawicki"