Hoeve Rijlaarsdam

Zomer, zon, zee, strand & water.

Tentoonstelling t/m 13-10-2021 > Nieuwkoop
Hoeve Rijlaarsdam Zomer, zon, zee, strand & water.
Met nieuwe werken van Ralf Heynen.
Hoeve Rijlaarsdam Zomer, zon, zee, strand & water. (2)
Met nieuwe werken van Margot Olde Loohuis.
Vakantie, vrij en buiten zijn, wie heeft daar geen zin in na deze moeilijke periode in ieders leven. In onze Beeldentuin bloeit weer van alles en natuurlijk is er weer veel mooie kunst te zien. Niet alleen buiten, maar ook in de galerie is er veel te bekijken. Blij zijn wij dat er nieuwe kunstenaars meedoen, b.v. Ralf Heijnen, Paul Beckers, Margot Olde Loohuis, Meg den Hartog, Yvonne Melchers en Hans Jauta. Zij hebben zich allemaal laten inspireren door dit hartverwarmende thema.

Loekie en Roos Rijlaarsdam hopen U te zien deze zomer.

Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop heeft zich in drie decennia ontwikkeld tot een internationaal bekend centrum waar kunst verkocht, bezichtigd, gerestaureerd én getaxeerd wordt. De voormalige boerderij huisvest nu een galerie en een beeldentuin. De galerie biedt plaats aan een unieke collectie werken uit de 19e en 20e eeuw. En in de beeldentuin, van maar liefst twee hectare groot, zijn collecties te bewonderen van fraaie bronzen beelden en bijzondere sculpturen van keramiek en glas.
Hoeve Rijlaarsdam is prachtig gelegen in het Groene Hart en van maandag tot en met woensdag open op afspraak. En van donderdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondag van 13 uur tot 17 uur. Parkeren is gratis op eigen terrein.
U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze collectie!

Openingstijden

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00-17:00 uur
Tijdens exposities ook op zondag, van 13:00-17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Glaskunst
  • Beeldentuin

Stuur een bericht naar "Hoeve Rijlaarsdam"