Groeten van Marc

Expositie is afgelopen

Haskell Tichell

Tentoonstelling 15-12-2018 t/m 16-12-2018 > Amsterdam
Groeten van Marc Haskell Tichell
Groeten van Marc Haskell Tichell (2)
Opgevoed in een creatief huishouden, is Haskell Tichell altijd blootgesteld geweest aan kunst. Hoewel hij oorspronkelijk uit Los Angeles, Californië kwam, was het pas nadat Haskell naar Europa verhuisde dat hij begon te experimenteren met zijn persoonlijke stijl en deze verder ontwikkelde. Haskell Tichell is voornamelijk autodidact, maar hij laat zich niet alleen inspireren door degenen die hem zijn voorgegaan, maar ook zijn tijdgenoten en leeftijdsgenoten. Het meeste van zijn werk is geïnspireerd door de jeugd, vooral de intense emoties en ontwikkelingservaringen die zo belangrijk zijn voor deze periode. Haskell heeft ook interesse in de vele alternatieve culturen en levensstijlen waar hij zich omringd door bevindt. Momenteel studeert hij aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam

data: 15 en 16 december 2018
openingstijden 15.00 - 22.00
Vespuccistraat 35h, Amsterdam

Ook een tentoonstelling houden bij Groeten van Marc? stuur een mailtje naar info@groetenvanmarc.nl
Groeten van Marc Amsterdam
Atelier Groeten van Marc, Vespuccistraat 35h, Amsterdam
Groeten van Marc Amsterdam (2)
Groeten van Marc Amsterdam (3)
Groeten van Marc Amsterdam (4)

Kunst maakt het leven leuker. Wij bieden cursussen en workshops op het gebied van beeldende kunst en poëzie voor kinderen en volwassenen.
Ontwikkel je stijl in de cursus tekenen en schilderen voor (semi)gevorderden, ontdek de dichter in jezelf in de workshop Droomlogica, of schrijf je kind in voor een heerlijke creatieve zomerweek.

Stuur een bericht naar "Groeten van Marc"