Hanneke Krook, Inter-K

Nu te zien

Expositie Bibliotheek Voerendaal: Het Paradijsvogels Nest

Tentoonstelling t/m 30-08-2024 > Voerendaal
Sinds woensdag 3 juli houd Atelier Inter-K expositie en geeft live schilderdemonstraties tijdens “Meet and Greet” bij de Bibliotheek Voerendaal. Het heeft als titel: Het Paradijsvogels Nest. Een aantal maandag middagen zal ik aanwezig zijn in deze periode voor een “Meet and Greet” en live schilder demonstraties. Dit geeft mensen de gelegenheid mij aan het werk te zien en een gesprek te voeren of vragen te stellen. Je kunt mij treffen op 22 juli, 5 en 19 augustus.
De naam “Het Paradijsvogels Nest” is niet zomaar gekozen. Een geliefd thema wat ik zoek in de modellen die ik schilder is dat ze zichzelf durven zijn tegen de stroom in, als paradijsvogels. Mijn atelier stel ik voor als een nest waar mensen zichzelf kunnen zijn en in alle vrijheid hun eigen schilderstijl kunnen ontwikkelen. In Het Paradijsvogels Nest groeien dus zowel eigenzinnige portretten als vrije kunstenaars. Als je goed kijkt kun je dit idee terugvinden in de expositie en schilderdemonstraties bij de Bibliotheek Voerendaal. De expositie loopt tot vrijdag 30 augustus 2024.
Hanneke Krook, Inter-K Heerlen
'Kimberley', Zorn palet met eigentijdse toevoeging, olieverf op canvas, 100 x 160 cm.
Hanneke Krook, Inter-K Heerlen (2)
Back to Black, Amy Winehouse
Hanneke Krook, Inter-K Heerlen (3)
Emma, bassist in een punk band
Hanneke Krook, Inter-K Heerlen (4)
Man met baard, alla prima portret naar live model

Mijn werk bestaat voornamelijk uit schilderijen in olieverf, maar ook in acryl en inkt. Voornamelijk portretten, maar ook landschap en andere onderwerpen. Zowel vrij werk als in opdracht.

Openingstijden

Atelierbezoek op afspraak.

Contact

Hanneke Krook, Inter-K
Huskensweg 17B
6412sb Heerlen
Nederland
Tel: 06-13038987
E-mail: info@inter-k.nl

www.inter-k.nl

7 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Hanneke Krook, Inter-K