Odette Frijters

Expositie is afgelopen

Uitnodiging Expositie Galerie Zône in Leiden

Tentoonstelling 01-07-2022 t/m 31-07-2022 > Leiden
In de maand juli exposeer ik mijn werk in Galerie Zône in Leiden. Vanwege het 30+1 jarig bestaan van de galerie worden oud-leden uitgenodigd om te exposeren bij Galerie Zône. In juli heb ik het genoegen om kunstobjecten en gebruiksgoed die ik gemaakt heb van klei en porselein hier tentoon te stellen.

Ik boetseer, draai en werk met diverse soorten klei en porselein. Door de beweging in het object, de structuur of de kleur te veranderen, wordt mijn werk aan iedere kant interessant. De buitenkant van mijn werk is nooit hetzelfde als de binnenkant. Decoratie vormt een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Galerie Zône, Nieuwstraat 17b in Leiden is een galerie voor kunst en vormgeving, waarbij werk van diverse kunstenaars te zien zijn. Mocht je in Leiden zijn dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze galerie. De dagen dat de galerie open is zijn ieder week van woensdag t/m zondag.

Voor informatie over de galerie kijk op: www.galeriezone.nl.
Odette Frijters Leiden
Bloemenvaas (7 openingen)- en Kunstobject. Te gebruiken als vaas, maar om gewoon neer te zetten als kunstobject kan ook. Door de verschillende kleuren ziet de Vaas/Kunstobject er steeds anders uit.
Odette Frijters Leiden (2)
Bekers porselein in diverse kleuren te koop in Atelier Odette Leiden.
Odette Frijters Leiden (3)
Pot/Vaas van porselein in diverse kleuren. Voor informatie kijk op: www.atelierodette.com
Odette Frijters Leiden (4)
Boomstronk, een kunstobject voor buiten of binnen.

“Het werken met klei geeft mij de mogelijkheid om mijn objecten vast te leggen. Ik boetseer, draai, werk soms met diverse soorten klei om mijn objecten te vormen.”

Daarnaast is het voor mij een uitdaging dat een object aan iedere kant interessant is. De buitenkant is nooit hetzelfde als de binnenkant. Dit creëer ik door de beweging in het object, structuur of de kleur te veranderen. De dynamiek van het object staat op zichzelf en vormt daardoor één geheel.”

Openingstijden

Telefonisch ben ik te bereiken op: 0641505963 of per email: info@atelierodette.com

Stuur een bericht naar Odette Frijters