favorietenVerwijder uit favorieten

De Kunstpraktijk

Meer...
Expositie is afgelopen

VOOR / BIJ de Optocht

Tentoonstelling 10-06-2018 t/m 06-08-2018 > Veldhoven
De Kunstpraktijk VOOR / BIJ de Optocht

flyer VOOR / BIJ de Optocht - voorzijde

De Kunstpraktijk VOOR / BIJ de Optocht (2)

flyer VOOR / BIJ de Optocht - achterzijde

De Kunstpraktijk nodigt u van harte uit aanwezig te zijn zondag 10 juni 2018, 15.00 uur tijdens de opening van de expositie

Maria Kapteijns grafiek
Matty Christensen & Bert Staal ruimtelijk werk

Openingswoord door Drs Katja Rodenburg, cultuurfilosoof

Maria Kapteijns toont een werk bestaande uit een reeks van grafiekbladen, in totaal ruim 20 meter. Het carnaval, het kampioenschap van PSV en Koningsdag, bij voorkeur net buiten het feestgedruis zelf, vormt het uitgangspunt. De drie feesten geven aanleiding tot verkleedpartijen en de stad (Eindhoven in dit geval) wordt een decor. Alle figuren zijn onderweg, gezamenlijk een optocht vormend. Tegelijkertijd ziet de toeschouwer een stoet mensen op drift.

Matty Christensen & Bert Staal reageren op hun bekende eigenzinnige wijze met ruimtelijk werk op de bladen met grafiek van Maria Kapteijns. Daarnaast richten zij de B&B guestroom in met beeldend werk.

Te zien t/m 6 augustus 2018
Openingstijden: alle dagen van de week na afspraak én do, vr, zo 13.00 –17.00 uur
www.dekunstpraktijk.nl

De Kunstpraktijk

De galerie / projectruimte van De Kunstpraktijk is een ruimte met een oppervlak van ruim zeventig m2 en is voorzien van een etalage over de volle breedte van het pand. De belangstelling gaat voornamelijk uit naar beeldend werk met een experimentele lading. Tevens is er ruimte voor gadgets, klein-design en funny things.
Het beeldend werk dat getoond wordt is veelal aan te kopen. Heb je als professioneel werkend kunstenaar belangstelling te exposeren in deze galerie/projectruimte - met eventueel een werkperiode - neem dan contact op met De Kunstpraktijk / Aurelia van der Burght.
De inrichting van de bed&breakfast guestroom gelegen op de begane grond wordt iedere keer ingericht door kunstenaars aan de hand van wat er getoond wordt in de galerie van De Kunstpraktijk.

Openingstijden

http://www.dekunstpraktijk.nl/openingstijden.html

De Kunstpraktijk Veldhoven

De Kunstpraktijk galerie, Dorpstraat 6A, 5504 HH Veldhoven

De Kunstpraktijk Veldhoven (2)
De Kunstpraktijk Veldhoven (3)

Stuur een bericht naar "De Kunstpraktijk"