favorietenVerwijder uit favorieten

De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops -

Meer...

the way you take time - Herman Kuypers, Stefan During, Nesrin During -

Tentoonstelling t/m 09-08-2019 > Veldhoven
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - the way you take time - Herman Kuypers, Stefan During, Nesrin During -

De Kunstpraktijk nodigt u van harte uit aanwezig te zijn zondag 9 juni 2019, 15.00 uur tijdens de opening van de expositie

the way you take time

In onze digitale prestatiemaatschappij van drukdrukdruk, multitasking en altijd bereikbaar zijn, waar burn-outs schering en inslag zijn en zelfs kinderen amper tijd hebben om nog te niksen, wil De Kunstpraktijk met deze expositie aan ‘de tijd nemen’ alle ruimte geven. Dit in de vorm van een presentatie van ‘slow art’ met intrigerende aquarellen en tekeningen van beeldend kunstenaar en meester-schilder Herman Kuypers. Waar we plaats kunnen nemen in en op sfeervolle ambachtelijk handgemaakte houten stoelen van designer en meubelmaker Stefan During. En we de tijd hebben om te genieten van sensuele keramische objecten van keramiste Nesrin During.

Herman Kuypers - aquarellen en tekeningen -
Stefan During - stoelen in hout, hand-vervaardigd -
Nesrin During - keramische objecten -

opening door Kees Verbeek, publicist

openingstijden: alle dagen van de week na afspraak én do, vr, zo 13.00 - 17.00 uur

. . . .met zonneterras, tenminste als de zon wil schijnen

https://www.dekunstpraktijk.nl/verwacht.html

De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops -

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Installatie
  • Ruimtelijk

De galerie / projectruimte van De Kunstpraktijk is een ruimte met een oppervlak van ruim zeventig m2 en is voorzien van een etalage over de volle breedte van het pand. Sinds het jaar 2000 is deze galerie gevestigd aan de Dorpstraat 6A te Veldhoven, midden in Veldhoven-Dorp en 10 minuten vanaf centrum Eindhoven. De belangstelling gaat voornamelijk uit naar beeldend werk met een experimentele lading. Tevens is er ruimte voor gadgets, klein-design en funny things.
Het beeldend werk dat getoond wordt is veelal aan te kopen. Heb je als professioneel werkend kunstenaar belangstelling te exposeren in deze galerie/projectruimte - met eventueel een werkperiode - neem dan contact op met De Kunstpraktijk / Aurelia van der Burght.
De inrichting van de bed&breakfast guestroom gelegen op de begane grond wordt iedere keer ingericht door kunstenaars aan de hand van wat er getoond wordt in de galerie van De Kunstpraktijk.

Openingstijden

http://www.dekunstpraktijk.nl/openingstijden.html

De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven

De Kunstpraktijk galerie, Dorpstraat 6A, 5504 HH Veldhoven

De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven (2)
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven (3)

Stuur een bericht naar "De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops -"