De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops -

Expositie is afgelopen

Aurelia van der Burght / paintings and sculptures

Tentoonstelling 06-09-2019 t/m 06-10-2019 > Veldhoven
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Aurelia van der Burght / paintings and sculptures
detail painting on paper XXL, Aurelia van der Burght
Welkom tijdens de presentatie van mijn beeldend werk van 6.09 - 6.10 '19 in galerie / b&b De Kunstpraktijk in Veldhoven. Schilderijen - 2D / 3D, S en XXL - de afbeelding hierbij is een detail - op papier en canvas, pianotoetsen in brons gegoten, keramiek en gedrukte kunstwerken.
Openingstijden: do, vr, zo 13.00 - 17.00 uur én alle dagen van de week na afspraak; vr 20 en zo 22 sept. is de galerie gesloten.

Welcome to visit the presentation of my work from 6.09 - 6.10 '19 in gallery and b&b of De Kunstpraktijk in Veldhoven. Paintings - 2D / 3D, S and XXL - this image is a detail - on paper and canvas, pianokeys in bronze, ceramics and printed artwork.
Openingtimes: thurthday, friday, sunday 13.00 - 17.00 hours ánd each day of the week after an appointment; friday 20 and sunday 22 sept. the gallery is closed.
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven
De Kunstpraktijk galerie, Dorpstraat 6A, 5504 HH Veldhoven
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven (2)
De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops - Veldhoven (3)

De galerie / projectruimte van De Kunstpraktijk is een ruimte met een oppervlak van ruim zeventig m2 en is voorzien van een etalage over de volle breedte van het pand. Sinds het jaar 2000 is deze galerie gevestigd aan de Dorpstraat 6A te Veldhoven, midden in Veldhoven-Dorp en 10 minuten vanaf centrum Eindhoven. De belangstelling gaat voornamelijk uit naar beeldend werk met een experimentele lading. Tevens is er ruimte voor gadgets, klein-design en funny things.
Het beeldend werk dat getoond wordt is veelal aan te kopen. Heb je als professioneel werkend kunstenaar belangstelling te exposeren in deze galerie/projectruimte - met eventueel een werkperiode - neem dan contact op met De Kunstpraktijk / Aurelia van der Burght.
De inrichting van de bed&breakfast guestroom gelegen op de begane grond wordt iedere keer ingericht door kunstenaars aan de hand van wat er getoond wordt in de galerie van De Kunstpraktijk.

Openingstijden

http://www.dekunstpraktijk.nl/openingstijden.html

  • Schilderkunst
  • Multimedia
  • Installatie
  • Ruimtelijk

Stuur een bericht naar "De Kunstpraktijk - galerie, bed&breakfast, creatieve workshops -"