Andrew Aue

Expositie is afgelopen

TheatreArt bij Salon West

Tentoonstelling 18-03-2022 t/m 19-03-2023 > Amsterdam
Andrew Aue TheatreArt bij Salon West
TheatreArt bij Salon West
TheatreArt is sinds maart 2022 onderdeel van de vaste collectie kunst bij Salon West in Amsterdam. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag is de galerie tussen 12:00 en 17:00 geopend. Op andere dagen volgens afspraak .

Wilt u Andrew zelf ontmoeten, kom dan op zaterdag 3 of zondag 4 december naar Salon West, Admiraal de Ruijterweg 9, Amsterdam.

TheatreArt bestaat uit schilderijen, bronzen beelden, objecten en lampen. Alles vindt de oorsprong in de creatieve wereld van het theater.
Andrew Aue Schiedam
Time to Change
TheatreArt 2016, Les Miserables, Enjolras
Andrew Aue Schiedam (2)
The Audience
TheatreArt 2016
Andrew Aue Schiedam (3)
Tomorrow for Me, Angel
TheatreArt 2014
RENT
Bronzen beeld met zilveren masker
Andrew Aue Schiedam (4)
Aladdin
TheatreArt 2022

Something extraordinary can be composed in a concept, a tone, a sound, a colour or a description. The Art of the Theatre, TheatreArt.

TheatreArt bestaat uit schilderijen en objecten van internationaal beeldend kunstenaar Andrew Aue. Zijn tentoonstellingen zijn te zien in Nederland en Londen. TheatreArt.nl is onderdeel van de vaste collectie van Salon West aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam.

Elk kunstwerk van Andrew komt voort uit passie voor het theater en musicals in het bijzonder. Hij laat zich leiden door de beweging van het spel, de ruimte van de tekst, de beleving van de muziek en de verleiding van de expressie. Zijn werken kenmerken zich door een lijnenspel van waaruit basisvormen ontstaan die met elkaar een figuratief beeld vormen. Het eindresultaat ontstaat door grenzen te verkennen en te verleggen, met als doel het voorzetten van de weergave. Iets buitengewoons dat buitengewoon gevat kan zijn in een compositie, in een concept, een toon, een klank, kleur of beschrijving, in een observatie. Er is sprake van opzet en herhaling. De uiting is vaak anders dan hij had gedacht en hij verrast zichzelf ook nog altijd. De kunst van het theater.

Openingstijden

Salon West Amsterdam:
vrijdag, zaterdag & zondag 12:00 - 17:00 uur
Op 3 & 4 december 2022 is Andrew daar zelf aanwezig

Atelier Schiedam:
op afspraak

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Sculptuur
  • Design

Stuur een bericht naar Andrew Aue