SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

Meer...
Expositie is afgelopen

Art inside the Box

Tentoonstelling 01-09-2017 t/m 30-09-2017 > Eindhoven
SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven Art inside the Box

Cecile van Hanja, Space 2003, acryl, 150 x 200 cm

SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven Art inside the Box (2)

Boeket in vaas, 1906, Spaarnestad bloemen, digitale print, 51 x 61 cm

SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven Art inside the Box (3)

Gijs Frieling, zonder titel, litho, 80 x 96 cm

Van 1 september tot en met 30 september toont SBK Kunstuitleen Eindhoven een selectie van bijzondere werken uit haar collectie in de Black Box van Yksi Expo op Strijp-S. De tentoonstelling omvat meer dan honderd schilderijen, zeefdrukken en foto’s met werk van onder andere Jan Sierhuis, Henri Plaat, Anton Heyboer, Spaarnestad Historisch Archief, Ramon Jan Vet, Jaap Hillenius en Cecile van Hanja. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

Begin van dit jaar opende SBK haar shop-in-shop in de ruimte van Yksi Expo. Het is de zesde SBK-vestiging na Amsterdam, Dordrecht en Breda. Met deze eerste expositie van SBK Eindhoven krijgt de bezoeker een overzicht van de uitgebreide SBK-collectie van meer dan 40.000 werken, die grotendeels ook online te zien is.

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Een abonnement kost € 6,75 per maand, waarvan € 4,50 wordt gespaard voor een aankoop. Tijdens de expositie in september is een abonnement de eerste drie maanden gratis. Meer informatie: www.sbk.nl

SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Al voor € 6,75 per maand heb je toegang tot 40.000 kunstwerken en onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

SBK wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. SBK biedt kunstenaars een podium om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent.
Een groot deel van de collectie is online te bekijken via de website van SBK: www.sbk.nl.

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

Stuur een bericht naar "SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven"