SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

Meer...
Expositie is afgelopen

SUN PROJECT | ELS BOTMAN

Tentoonstelling 02-02-2018 t/m 03-03-2018 > Eindhoven
SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven SUN PROJECT | ELS BOTMAN

Sun (compositie), Els Botman, fotografie.

SBK Eindhoven presenteert Sun Project: een fotoserie en installatie over de kracht van het licht en de energie van de zon. Op vrijdag 2.2 vanaf 17:00 opent Els Botman de tentoonstelling met een toelichting op haar werk. U bent van harte welkom.

Portretten van de zon

In de serie foto’s, gemaakt op verschillende locaties in de wereld, maakt Els Botman de rijke, intense kleurengamma’s van het zonlicht zichtbaar.

In de videoinstallatie RELOCATION worden de zintuigen gestimuleerd met bewegende zonnebeelden, in een speciaal hiervoor ontworpen black box.

Krachtige kleuren

Met Sun Project wordt de kijker in staat gesteld de normaal onzichtbare krachtige kleuren van het zonlicht te ervaren zonder verblind te raken. Els Botman gebruikt haar camera als een prisma en laat de kijker de straling van de zon op een nieuwe manier ervaren.

SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Al voor € 6,75 per maand heb je toegang tot 40.000 kunstwerken en onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

SBK wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. SBK biedt kunstenaars een podium om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent.
Een groot deel van de collectie is online te bekijken via de website van SBK: www.sbk.nl.

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

Stuur een bericht naar "SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven"