SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

Expositie is afgelopen

Summer exhibition

Tentoonstelling 07-07-2018 t/m 08-08-2018 > Eindhoven
SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven Summer exhibition
JCJ Vanderheyden, Midnight sun, 83 x 107 cm., zeefdruk
Typische uitzichten die doen denken aan de zomer. De eerste blikken op de vakantiebestemming, het uitzicht onderweg, de nachtelijke tochten met een volgeladen auto en alle bijbehorende attributen, en activiteiten die bij de zomer horen.

Lichte, frisse werken rondom deze periode van het jaar. Met Hans Landsaat, J.C.J. Vanderheyden, Marinus Fuit, Marianne Hadelhoff, A. Koster, Rinus Groenendaal, Frans Baake, Maziar Afrassiabi, Aart Rietbroek, Vincent Dams, Cor van Gulik, Gideon Brugman en Carla Roelofs Boogaarts.

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Al voor € 6,75 per maand heb je toegang tot 40.000 kunstwerken en onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

SBK wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. SBK biedt kunstenaars een podium om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent.
Een groot deel van de collectie is online te bekijken via de website van SBK: www.sbk.nl.

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven"