SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven

Expositie is afgelopen

SBK Artist talks: Marc Volger

Tentoonstelling 06-07-2018 t/m 06-07-2018 > Eindhoven
SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven SBK Artist talks: Marc Volger
Artist talk Marc Volger
Finissage Hubert Leyendeckers x Marc Volger
Vrijdag 6 juli van 17:00-19:00

Luister tijdens de finissage naar beeldend kunstenaar Marc Volger (1955) die vertelt over de achtergronden en ontwikkelingen in zijn werk, en over het verloop van zijn carrière. Daarbij komen ook de veranderingen die hij binnen de kunstwereld heeft zien plaatsvinden, uitgebreid aan bod.

De presentatie met werk van Hubert Leyendeckers (1935) en Marc Volger (1955) beiden Brabants, toont hun gedrevenheid, hun onderzoekende aard, en de verdieping die zij weten te bereiken in het werk in elke fase van hun kunstenaarschap.

De artist talk is vrij toegankelijk.

De artist talk vindt plaats met Kunstblok, een project waarin de verbeelding van ontmoetingen tussen kunstenaars en ouderen centraal staat.

https://sbk.nl/index.php?r=site/page&view=expositie&id=307

Stichting Beeldende Kunst, SBK Kunstuitleen & Galerie, verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Al voor € 6,75 per maand heb je toegang tot 40.000 kunstwerken en onbeperkt experimenteren met kunst in huis. Heb je het kunstwerk van je dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

SBK wil een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte. SBK biedt kunstenaars een podium om zich aan een breed publiek te presenteren. Van kunstenaars die hun sporen al hebben verdiend tot jong aanstormend talent.
Een groot deel van de collectie is online te bekijken via de website van SBK: www.sbk.nl.

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag van 12.00 – 17.00 uur.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "SBK Kunstuitleen & Galerie Eindhoven"