SBK Kunstuitleen & Galerie

Laatste week

Expositie met werk van OHS prijswinnaar Isa Roelink

Tentoonstelling t/m 30-06-2024 > Amsterdam
SBK Kunstuitleen & Galerie Expositie met werk van OHS prijswinnaar Isa Roelink
Isa Roelink weeft in haar werk verschillende onderwerpen vanuit een sterk persoonlijk perspectief tot wandtapijten. Tijdens de SBK Sprouts Young Talents expositie 2023 won de kunstenaar de SBK-Otto Hetterscheid Stimuleringsprijs. Deze prijs omvatte de aankoop van een werk en een expositie bij SBK Galerie. Deze expositie vindt nu plaats van 18 mei t/m 30 juni.

Isa Roelink (1997) studeerde af aan de schilderafdeling van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In haar werk combineert ze droom en wetenschap, mythe en realiteit, geschiedenis en actualiteit, oude verhalen en moderne popcultuur. Als kunstenaar omarmt ze de subtiele kracht van textiel als een medium van diepgaande tradities en expressies en ze toont de waarde van ambachtelijk werk in een moderne context. Het werk plaats de traditionele betekenis van textielwerk in de context van schilderkunst. De textiele werken dienen zo als een speelveld waar grenzen vervagen.

Graag nodigen we je uit voor de opening die op 18 mei van 15:00 tot 18:00 uur zal plaatsvinden in aanwezigheid van de kunstenaar zelf. De expositie is te zien van 18 mei tot en met 30 juni 2024 bij SBK locatie Amsterdam KNSM.

Meer informatie: https://www.sbk.nl/prijswinnaar-isa-roelink/
SBK Kunstuitleen & Galerie Amsterdam

Zou jij wel kunst in huis willen hebben, maar denk je dat je daar het budget niet voor hebt; je interieur willen upgraden met kunst, maar weet je niet hoe je daar aan begint? Dan is SBK Kunstuitleen & Galerie hét ideale startpunt. Op een gemakkelijke en toegankelijke manier kunst in huis, voor elk budget. Al voor € 7,25 per maand heb je toegang tot ruim veertigduizend kunstwerken die allemaal te huur en te koop zijn. Dé ideale manier om met kunst te experimenteren, want ben je uitgekeken op het kunstwerk, dan ruil je het gewoon om. En heb je het kunstwerk van dromen gevonden, dan kun je het aanschaffen met het collectietegoed dat je tijdens het lenen hebt opgebouwd.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 - 18.00 uur

Contact

SBK Kunstuitleen & Galerie
KNSM-Laan 307-309
1019 LE Amsterdam
Nederland
Tel: 020-6201321
E-mail: contact@sbk.nl

www.sbk.nl

41 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar SBK Kunstuitleen & Galerie