favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Steenwijk

Meer...
Expositie is afgelopen

Verbinding door Structuur

Tentoonstelling 15-02-2018 t/m 10-03-2018 > Steenwijk
Galerie Steenwijk Verbinding door Structuur

Jacintha Reijnders: Verblindende Schaduwen

Galerie Steenwijk Verbinding door Structuur (2)

Elisa van den Berg

Beelden van Elisa van den Berg en schilderijen van Jacintha Reijnders

Elisa van den Berg (Zuidwolde) wordt geïnspireerd door de natuur en oude culturen. Verstilde vormen in steen, brons, keramiek en hout. Kleur is daarbij een belangrijke toevoeging. Elisa is een veelzijdig, verbindend kunstenaar die naast beeldend werk gespecialiseerd is in het geven van creatieve workshops en bedrijfstrainingen.
Voor Jacintha Reijnders (Haarlem) is schilderen nog steeds een avontuur, een ontdekkingstocht. Met als inspiratiebron oudheden, aardlagen en artefacten. Figuratieve beeldelementen zijn geplaatst in een nieuwe abstracte context. Grijstonen en aardkleuren zorgen voor een mooie combinatie van tegengestelde krachten. Structuren zijn belangrijk, de materie vormt de basis van haar schilderijen.

Galerie Steenwijk

De stichting "Galerie Steenwijk" bestaat sinds 1966 en is gevestigd boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.

De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstellingen te presenteren met een hoge kwaliteit.
In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoonstellingen, waarvan de toegang altijd gratis is.

Het postadres van de galerie is uitsluitend: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities:
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Stuur een bericht naar "Galerie Steenwijk"