Galerie Steenwijk

Expositie is afgelopen

Hout & Linnen

Tentoonstelling 20-10-2022 t/m 12-11-2022 > Steenwijk
Galerie Steenwijk Hout & Linnen
Geert Brouwer - Tuimelaar
Galerie Steenwijk Hout & Linnen (2)
Geert Brouwer - Waaier
Galerie Steenwijk Hout & Linnen (3)
Marijke Braad - Trekgat
Galerie Steenwijk Hout & Linnen (4)
Marijke Braad - spruitjes
Een duo expositie van MARIJKE BRAAD (olieverf schilderijen) en GEERT BROUWER (beelden).

OPENING: U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 22 oktober om 10.30 uur in Galerie Steenwijk.

Marijke Braad haar olieverf schilderijen beelden op een zeer kleurrijke manier taferelen uit de natuur uit. Na 36 jaar werken bij Staatsbosbeheer kent ze als geen ander alle geuren en kleuren van bloemen, grassen, bomen en vogels. Ze vertelt: ‘Op mijn schilderijen ruik je bij wijze van spreken niet de olieverf, maar de geuren van de kruiden.’ In 1980 is ze begonnen met schilderen. Na 2 jaar les is ze zelf verder gegaan. Gaande weg is haar werk steeds groter geworden. De kleurrijke beelden geven je een prachtig perspectief op wat de oplettende wandelaar hier in de omgeving kan tegenkomen.

Geert Brouwer woont en werkt in Drenthe. Hij maakt zowel hele strak gevormde beelden maar ook ronde vormen en torso’s. Hij maakt veel beelden met hout, maar ook wel met steen en diverse andere materialen.
Galerie Steenwijk Steenwijk
Galerie Steenwijk Steenwijk (2)
Galerie Steenwijk Steenwijk (3)

De stichting "Galerie Steenwijk" bestaat sinds 1966 en is gevestigd boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.

De stichting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het gebied van beeldende kunst en andere kunstvormen. Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstellingen te presenteren met een hoge kwaliteit. In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoonstellingen, waarvan de toegang altijd gratis is.

Het postadres van de galerie is: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk

Openingstijden

Openingstijden tijdens exposities:
Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur

Stuur een bericht naar Galerie Steenwijk