Jenny Boot

Meer...
Expositie is afgelopen

The Rijks

Tentoonstelling 01-11-2017 t/m 01-03-2018 > Amsterdam
Jenny Boot The Rijks

Ivy

Jenny Boot The Rijks (2)

Selina

Jenny Boot The Rijks (3)

Delilah

In het Rijksmuseum hangen de grootste kunstwerken des vaderlands. Meer dan achthonderd jaar van onze roemrijke geschiedenis en cultuur, gevat in penseelstreken, ingelijst in goud, met alles wat ‘niet hoort’ netjes weggepoetst.

Met ’THE RIJKS' laat Public House of Art haar respect zien aan de meesters van die tijd, maar laat ze ook zien dat het hoog tijd is om een vuist te maken tegen de preutsheid en censuur van vroeger, om de klassieke esthetiek het hedendaagse in te slepen. ’THE RIJKS’ van Public House of Art is provocerend, fantasierijk en doet je grootmoeder wellicht blozen.

Het Rijksmuseum is de galerie van gisteren.
Hier vind je de meesterwerken van morgen.

’THE RIJKS’ opent op woensdagavond 1 november om 18:00 bij Public House of Art, op de Nieuwe Spiegelstraat 39 te Amsterdam.

Jenny Boot

Ik ben afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam in 2012 en werk sindsdien als fotograaf / kunstenaar. Mijn werk is op vele artfairs en festivals te zien over de hele wereld. Ik werk samen met The public house of art in Amsterdam en word vertegenwoordigd door Ransom Art London, Modus art gallery in Parijs, Miva fine art galeries in Zweden en Studio d'arte Campaiola in Rome , Italie

Stuur een bericht naar "Jenny Boot"