Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Groepstentoonstelling

Tentoonstelling 25-03-2017 t/m 08-04-2017 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Groepstentoonstelling

Na een succesvolle Museumnacht010 waarbij Salon de Bob Smit geopend is, geeft Bob Smit gallery een deel 2! Dit keer met een andere groepsindeling en andere werken, tonen we van door hem vertegenwoordigde kunstenaars en een aantal gastkunstenaars die ons opvielen tijdens de RC Art Fair 2017. Met een ‘salon-feeling’ wordt de ruimte gevuld met allerlei soorten kunstwerken en thematieken, wat de diversiteit aantoont van Rotterdamse kunstenaars.

De volgende kunstenaars tonen hun werk tijdens deze groepstentoonstelling; Rob van der Hoeven, Wietse Eeken, Ronald Motta, Sandro Setola, Saminte Ekeland, Babette Kleijn, Ropp Schouten, Henk Bezemer & Frank van Oosten/ Mishmash.

Tevens zal ook de Field of Dreams Showcase die zich aan de achterkant bevind van de galerie (op de Helene Swarthtraat 19a) openen met een solotentoonstelling van Madeleine Berkhemer.

Deze groepstentoonstelling en de showcase kunt u bezichtigen vanaf zaterdag 25 maart t/m zaterdag 8 april. U bent van harte welkom op de officiële opening van beide tentoonstellingen op zaterdag 25 maart om 15:00 – 17:00 uur.

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"