Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Black & White

Tentoonstelling 06-06-2017 t/m 03-06-2017 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Black & White

Bob Smit gallery opent op 6 mei de groepstentoonstelling Zwart & Wit. Tussen de kleurenbombardementen van de recente kunst pakt de galerie uit met een presentatie van kunstwerken in zwart en/of wit. De variatie in kunstwerken en technieken laten de mogelijkheden zien met deze 'kleuren', van 6 mei t/m 3 juni 2017.

De groepstentoonstelling toont werk van 9 Rotterdamse kunstenaars en 2 speciale design objecten. In alle geëxposeerde werken ontbreekt het aan kleur. Juist daardoor is er veel te zien. Van in fijne grijze lijnen uitgevoerde landschappen tot directe zwart-wit fotografie.

De deelnemende kunstenaars zijn Rob van der Hoeven, Paul van den Hout, Sandro Setola, Eli Dijkers, Wietse Eeken, Ropp Schouten, Serge Game, Hans Rikken en design van Dirk van der Kooij en Finn Juhl.

U bent van harte welkom op de officiële opening op zaterdag 6 mei vanaf 15.00 uur, met om 15:30 een muzikale omlijsting van country band Jesus Evil Highway.

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"