Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Finissage Solotentoonstelling Anton Vrede

Tentoonstelling 29-04-2017 t/m 29-04-2017 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Finissage Solotentoonstelling Anton Vrede

Op zaterdag 29 april vindt de finnisage plaats, van 15:00 – 17:00 uur, waarbij onze gastkunstenaar Anton Vrede ofwel professor zonnebloem met Eddy Geerts de solotentoonstelling zullen af te sluiten, met een combinatie van wereldmuziek en jazz.

Anthony (Anton) Vrede (Willemstad, 1953) is een Nederlands kunstenaar, die werkt in een expressionistische, figuratieve, soms abstraherende stijl. In zijn werk spelen dierfiguren veelal een hoofdrol, waarbij de verschillende figuren hun eigen betekenis hebben. In zijn schilderijen en grafiek vertrouwt hij met vlotte penseelstreken een naïeve sprookjesachtige wereld aan het doek of papier toe.

De beeldengroep Petsounds wat hij presenteert in de Bob Smit gallery, is ontstaan vanuit het tekenen. Al tekenend en schilderend kwam het moment niet geheel onverwachts dat een driedimensionale aanpak het vervolg zou zijn.

Tevens is dit ook de laatste dag om de Field of Dreams Showcase Adriënne Rombout te bezichtigen.

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"