Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Tentoonstelling Madelene Berkhemer

Tentoonstelling 09-12-2017 t/m 17-02-2018 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Tentoonstelling Madelene Berkhemer

Graag nodigen wij u uit voor de vernissage van de tentoonstelling van Madeleine Berkhemer op zaterdag 9 december van 17:00 tot 20:00 uur. Speciaal voor deze tentoonstelling maakt Berkhemer een installatie in Bob Smit Gallery.

Om 17:30 is er een openingswoord door Bob Smit. Madeleine Berkhemer zal tijdens de opening aanwezig zijn om u onder het genot van een hapje en een drankje meer te vertellen over haar werk. De tentoonstelling is tot en met 17 februari te bezoeken tijdens reguliere openingstijden.

De kunst van Madeleine Berkhemer heeft altijd iets sensueels. Ze geeft uitdrukking aan abstracte concepten door het gebruik van alledaagse materialen met een sterke vrouwelijke inslag. Madeleine werkt veel met erotiek, het werk moet plagen, behagen en lijden.

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"