Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Tentoonstelling Arnout Visser

Tentoonstelling 09-12-2017 t/m 21-01-2018 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Tentoonstelling Arnout Visser

Graag nodigen wij u uit voor de vernissage van de tentoonstelling van Arnout Visser op zaterdag 9 december van 17:00 tot 20:00 uur. Om 17:30 is er een openingswoord van Bob Smit.

Arnout Visser zal tijdens de opening aanwezig zijn om u onder het genot van een hapje en een drankje meer te vertellen over zijn werk. De tentoonstelling is tot en met 21 januari te bezoeken tijdens reguliere openingstijden.

De EXPLOSIEBOLLEN

Al jaren experimenteert Arnout Visser met glas en staal. De bellenstructuur van de EXPLOSIEBOL ontstaat door het glas van binnenuit te blazen door een zelf ontwikkeld gaas van roestvrij staal. Door op het juiste moment te stoppen wordt de ‘explosiebeweging’ bevroren. Arnout Visser heeft deze t... Meer weergeven

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"