Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Nieuwjaarsborrel met solotentoonstelling Robert Daalmeijer

Tentoonstelling 12-01-2018 t/m 14-01-2018 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Nieuwjaarsborrel met solotentoonstelling Robert Daalmeijer

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsborrel met solotentoonstelling van Robert Daalmeijer op vrijdag 12 januari 2018 van 17:00 - 20:00 uur. Robert Daalmeijer zal tijdens de borrel aanwezig zijn om u onder het genot van een hapje en een drankje meer te vertellen over zijn werk.

Robert Daalmeijer is een autodidact die geen studie heeft gevolgd aan de kunstacademie. De kunst van het schilderen heeft hij geleerd van zijn oom en meesterschilder Aad Hofman. Daalmeijer wordt gezien als een van de hedendaagse meesters in het fijn schilderen met olieverf. Hij schildert stillevens waarop antieke flessen, koektrommels en koffieblikken die hij verzamelt op realistische wijze worden afgebeeld. De meest delicate details schildert Daalmeijer met de fijnste en dunste penselen die er zijn. Als meesterschilder geeft hij ook les aan cursisten in zijn eigen galerie de Duig in Vlaardingen.

De solotentoonstelling van Robert Daalmeijer is te zien op 12, 13 en 14 januari 2018 in de Private Showroom van Bob Smit gallery

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"