Bob Smit Gallery & Concepts

Meer...
Expositie is afgelopen

Gated Community: tentoonstelling Rob van der Hoeven

Tentoonstelling 02-03-2018 t/m 15-04-2018 > Rotterdam
Bob Smit Gallery & Concepts Gated Community: tentoonstelling Rob van der Hoeven

Graag nodigen wij u uit voor de vernissage van de tentoonstelling ‘Gated Community’ van Rob van der Hoeven op vrijdag 2 maart 2018 van 17.00 tot 20.00 uur.

De tentoonstelling ‘Gated Community’ van Rob van der Hoeven brengt een verzameling beelden bij elkaar met een duidelijke samenhang. De politiek-cultureel geladen kunstwerken gaan met elkaar een dialoog aan, waarbij heden en verleden elkaar symbolisch kruisen en identiteit en neutraliteit tegen elkaar worden uitgespeeld.

De tentoonstelling is te bezichtigen van 2 maart tot en met 15 april 2018 in Bob Smit gallery te Rotterdam.

Bob Smit Gallery & Concepts

Bob Smit gallery is een jonge dynamische galerie gevestigd aan de Slaak 20 in Rotterdam Kralingen.De focus van de galerie ligt op Rotterdamse Mid-Career kunstenaars die een eigen signatuur hebben. Jaarlijks presenteert de galerie de kunstenaars op verschillende nationale en internationale beurzen. Om de kunstenaars extra te promoten maakt en organiseert Field of Dreams ook diverse tentoonstellingen en beurzen georganiseerd rondom de kunstenaars en hun werk. Zoals: RAW Art Fair, RC Art Fair, NO WALLS Expo, RC Art at North Sea Jazz en Masters of Rotterdam.
De galerie werkt ook als Art Consultancy voor bedrijven, instellingen en voor particulieren, als adviseur of bemiddelaar in hedendaagse.

Openingstijden

vr:   12.00 - 17.00 uur
zat: 13:00 - 17:00 uur 
of bezichtiging op afspraak

Bob Smit Gallery & Concepts Rotterdam

Stuur een bericht naar "Bob Smit Gallery & Concepts"